Julkkisten lookien inspiroimat pitkät juhlamekot

Julkkisten lookien inspiroimat pitkät juhlamekot

Suurien gaalojen punaisilla matoilla näkee kuumimmat iltapukeutumisen trendit, jotka voi sitten kopioida itselleen käyttöön. Julkkikset tietävät todella, kuinka valita se omaa vartaloaan imartelevin ja takuuvarma katseenvangitsija ylleen! Oletko saanut kutsun kesän tapahtumaan? Haluatko säihkyä kuin maailman suurimmat starat? Nappaa tästä vinkit talteen ja toteuta hurjimmat visiosi!

Selaa inspiraatiokuvia ja erilaisia julkkisten suosimia tyylejä

Hakemalla sanoilla “red carpet look 2019” löydät lukemattomia kuvakollaaseja inspiraatiosi lähteiksi. Pitkät juhlamekot pitävät pintansa vuodesta toiseen, ja niissä toistuvat julkimoiden suosimat mallit ja leikkaukset. Suosituimpia ovat A-linjaiset mekot, joiden helma levenee alaspäin A-kirjaimen mukaan. Se on hyvä valinta monelle vartalotyypille ja on klassisen tyylikäs. Naisellisuutta ja kurveja korostava, vartaloa upeasti nuoleva merenneitomallinen mekko on tyrmäävän upea katseenvangitsija, joka yllään kannattaa muistaa lyhyet kävelyaskeleet. Rennompi valinta on toisen olkapään paljaaksi jättävä off-shoulder-mekko, joita on tarjolla paljon erilaisilla helmoilla ja pituuksilla.

Juhlagaaloissa näytetään usein paljasta pintaa, ja tyylitietoiset tekevät sen osoittaen hyvää makua. Kannattaa valikoida jokin tietty osa-alue, jota esittelee enemmän. Esimerkiksi syvään uurretut kaula-aukot ja korkeat halkiot tai avoin selkämys ovat tällaisia tyylikeinoja. Kaikkea ei kannata näyttää kerralla.

Erittäin kätevää on tilata juhlamekot, jolloin voit shoppailla vaikka kotisohvalta käsin ja mekon saavuttua sovittaa sitä oman kotisi rauhassa. Verkkokauppoja löytyy paljon. Ulkomailtakin tilaaminen on paitsi helppoa, myös turvallista nykyään. Kannattaa valita verkkokauppa, jolla on ammattimaiset sivut, paljon kuvia ja hyvät tuotetiedot, ehkäpä jopa suomen kielellä kirjoitettuna.

Viimeistele tyylisi asusteilla ja ehostuksella

Muista hankkia asuun sopivat kengät, laukku ja korut. Erilaisilla tummilla ja jopa rikotuilla sukkahousuilla muutat tyyliä kätevästi myös rockimpaan suuntaan. Sateisella ilmalla voit kruunata tyylin muodikkaalla sateenvarjolla. Kengät määrittävät monesti asukokonaisuutesi suuntaa, mitä korkeammat korot valitset, sitä kohtalokkaampi ja juhlavampi kokonaiskuva sinusta välittyy.

Pikkumustan sijaan kokeile pukeutua punaiseen mekkoon, jos olosi on rohkea ja kaipaat lisää sähäkkyyttä tyyliisi. Yksiväriseen punaiseen mekkoon kannattaa yhdistää kultaiset, näyttävät korut, jotka säihkyvät upeasti tehoväriä vasten. Muutoin tämä look kannattaa pitää melko yksinkertaisena: metallinhohtoiset kengät, joissa saa olla koristeluja, ja hiukset rennosti auki.

Jos valitset juhlamekoksi metallinhohtoisen luomuksen, jätä korut minimiin. Säihkyvä juhlamekko on jo itsessään niin näyttävä, ettei sen rinnalle kaivata kilpailijoita. Asun kanssa sopii mustat korkokengät ja pikkulaukku, jotka on helppo yhdistää myös muihin asukokonaisuuksiin myöhemmin.

Juhliin sopii usein voimakas meikki, ja smoky eyes on luotettava valinta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Usein meikkitaiteilijat ovat neuvoneet, että vahvan silmämeikin kanssa huulimeikin tulisi olla melko hillitty, mutta julkkisten tyyliä kopioidessa ja jäljitellessä kaikki on sallittua. Nyt etenkin on pinnalla dramaattiset huulivärit; mattaa, tummaa ja erikoista. Hyvä idea on sävyttää kynnet joko huulien tai mekon päävärin mukaan.

Hiukset voit jättää joko auki luodaksesi rennon vaikutelman, tai hakea glamouria esimerkiksi päätä nuolevasta, taakse palloksi muotoiltavasta nutturasta. Nutturakampaus antaa tilaa voimakkaamman silmämeikin tulla esiin paremmin.

Tallenna pysyvä muisto lookistasi

Haluatko tosissaan tuntea itsesi julkkikseksi? Palkkaa valokuvaaja ottamaan muutama kuva tarkkaan mietitystä asusta ja kokonaisuudestasi. Jos järjestät itse kyseiset juhlat, tässä on taatusti unohtumaton vinkki sisääntulon järjestämiseksi: Rakenna oma Red Carpet! Punainen matto kuvausseinineen ja paparazzeineen (yksikin riittää!). Voitte myös kuvata suoraa liveä Instagramiin tai Snapchatiin. Näin saatte juhlistanne seurapiirikemujen kaltaiset, ja varmistat, että niistä puhutaan vielä pitkään!

Share